Onze uitzendkrachten

De meeste van onze arbeidskrachten komen uit Polen. Vervoer naar Nederland wordt door ons verzorgd, net als de huisvesting gedurende de tijd dat ze hier werkzaam zijn. Uiteraard beschikken al onze medewerkers over een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en spreken de meeste van hen Duits en/of Engels.

Werken in een ander land vergt van veel mensen een groot aanpassingsvermogen. Vaak kiezen zij ervoor in het buitenland te werken met als uitgangspunt om geld te verdienen zodat ze in eigen land een betere toekomst kunnen opbouwen. Dit vinden wij een lovenswaardig uitgangspunt en daarom ondersteunen bij onze arbeidskrachten door middel van een luisterend oor te bieden, hulp bij aanmelding van instanties, administratie en andere voorzieningen.

U hoeft hier dus zelf niet voor te zorgen. Omdat onze mensen vaak geen eigen vervoer hebben in Nederland zorgen onze eigen chauffeurs ervoor dat ze dagelijks van en naar uw bedrijf gebracht worden. Dit zorgt voor tevredenheid van de uitzendkrachten en u bent verzekerd van gemotiveerde en vakkundige mensen die tijdig op hun werkplek zijn.

Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld wordt wanneer u gebruikt maakt van onze diensten. We zijn met trots uitgegroeid tot een uiterst professionele organisatie met een vanzelfsprekende multiculturele hedendaagse inslag.

Opleiding
Indien gewenst zorgt Jupiter ook voor bijscholing van arbeidskrachten. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld taalcursussen of een opleiding tot heftruckchauffeur met erkend certificaat.
Onze opleidingen en taalcursussen worden verzorgd door Keistad Opleidingen, een gekwalificeerde opleidingsspecialist.

  • Jupiter Uitzendbureau B.V.
  • Willem Barentszweg 30
  • 5928 LM Venlo
  • Administratie
  • Patrycja Kieca
  • T 077 324 04 57
Securitech