Werknemers

Bent u als werkzoekende geïnteresseerd om voor Jupiter Uitzendbureau te komen werken? Dat kan natuurlijk ook! We zijn altijd op zoek naar mensen die gemotiveerd en flexibel zijn.

Jupiter heeft vooral veel werk in de regio Venlo. Hierbij kunt u denken aan werkzaamheden in de land- en tuinbouw, bij kwekers en telers maar ook in de verwerking, verpakking en het vervoer van groente en fruit.

Hiervoor zoeken we mensen die snel kunnen werken, vakkundig en zorgvuldig zijn. U werkt namelijk met kwetsbare producten waaraan hoge eisen worden gesteld. Flexibiliteit is belangrijk omdat de branche waarin we werken onvoorspelbaar kan zijn. Een vroege oogst of juist een tegenvallende oogst kunnen ervoor zorgen dat een opdracht soms niet doorgaat of dat er veel werk tegelijk komt.

Daar tegenover staat dat Jupiter Uitzendbureau veel voor u kan betekenen en zorgt voor uitstekende bemiddeling tussen u als werknemer en de werkgevers. U wordt uitbetaald conform de Nederlandse wetgeving op het gebied van uitzendwerk, via de ABU CAO.
Dit geldt ook voor uw uurloon bij overuren en de regels voor overwerken. Daarnaast werkt u altijd samen met andere Poolse werknemers en reist u samen met hen naar het werk en weer terug.

Bij Jupiter Uitzendbureau bent u dus ook als werkzoekende aan het juiste adres!

 

"WIj willen loyaal blijven aan Jupiter, werken via Jupiter bevalt prima"

Teresa en Hubert Piechaczek
  • Jupiter Uitzendbureau B.V.
  • Willem Barentszweg 30
  • 5928 LM Venlo
  • Administratie
  • Patrycja Kieca
  • T 077 324 04 57
Securitech