Werkwijze

Jupiter heeft geen standaard formule voor het plaatsen van tijdelijke arbeidskrachten. Veel liever kijken we naar de specifieke wensen van uw bedrijf en bepalen we aan de hand daarvan de juiste werknemers en de juiste weg. Onze werkwijze is gebaseerd flexibiliteit, snelheid en kwaliteit.

Analyse wensen en eisen
Wij luisteren eerst naar uw wensen en eisen. Dat kan per opdracht zijn, maar ook op lange termijn. We komen graag langs voor een gesprek op locatie zodat we duidelijk in kaart kunnen brengen wat u nodig heeft. Hierbij stellen we u bijvoorbeeld ook vragen over de bedrijfscultuur, mentaliteit en de verwachtingen die u heeft.

Planning en plaatsing
Op basis van de analyse kunnen wij u adviseren over de invulling van uw personeelsvraag. Hierbij wordt ook bekeken wat de optimale mix is van contractarbeiders, inleenkrachten, tijdelijke werknemers, payroll of detachering. Vervolgens selecteren we uit onze uitgebreide personeelsbestand de juiste werknemers die aansluiten op uw vraag.

Wij regelen alles!
Voor zowel onze klanten als voor onze arbeidskrachten verzorgen we alles tot in de puntjes. We zorgen dat al het papierwerk in orde is, zoals de vertaling en ondertekening van gedrags- en hygiƫneregels. Ook regelen we het vervoer en de woonruimte van uw werknemers en zorgen we ervoor dat ze altijd een paspoort en sofinummer bij zich hebben. Jupiter Uitzendbureau zorgt ervoor dat alles netjes geregeld is.

Relatiebeheer
We vinden het belangrijk dat u tevreden bent en ook blijft. Daarom investeren we in het bezoeken en evalueren van de werkzaamheden, ook als het goed gaat! We luisteren graag naar uw feedback en advies zodat we onze dienstverlening kunnen blijven optimaliseren.

  • Jupiter Uitzendbureau B.V.
  • Willem Barentszweg 30
  • 5928 LM Venlo
  • Administratie
  • Patrycja Kieca
  • T 077 324 04 57
Securitech